Followers

testimoni Aura Maya

Aura Maya datang lagi....kali ni aku nak tunjuk testimoni pengguna-pengguna Aura Maya..yang kulit berminyak, yang berjerawat, yang kulitnye kusam, semua nampak ceria selepas menggunakan Aura Maya....semakain anggun dan bergaya..






































































waaahhh..lama gila ak ambik masa nak upload semua gamba-gamba ni..ramai yang dah cuba Aura Maya dan semua menunjukkan perkembangan yang positive....bukan kembang badan tau..so yang takut-takut tu, korang boleh la try pakai trial pack dulu..tengok sesuai ke x..




harga separuh dari harga fullset..rm80 termasuk pos..barangnye pun separuh je la dapat..hehehe..sebarang pertanyaan, boleh emailkan kepada umairahamer@gmail.com..selamat mencuba..

sumber dari ieda hasan pretty shop..