Followers

KECANTIKAN ITU X KEKAL..TAPI IA PAKEJ..

Owh..bukan aku nak perasan cantik..tapi ramai sangat yang bertanya kenapa aku makin berseri bila bukak sem baru..huhuhu..mentang-mentang la dulu aku "mendung" je..nak wat macam mana..dulu aku berjemur tengah panas..kawad..dah tu memang minat aku..so aku kisah ape ngan muka aku..

(KLIK SEKALI KAT GAMBAR)

TAPI...kerana minat, aku terlupa nak jaga 1 benda yang aku rasa semua perempuan idamkan..keterampilan diri sendri..kesian kat pakwe aku..dapat awek yang x berapa cantik..walaupun dia cakap x kesah, tapi aku tau kecantikan salah 1 ciri-ciri yang ramai lelaki cari....maklum la..bukan nak idup bersama 2-3 hari je..nak hidup bersama bertahun2 kot..




dekat 10 tahun, aku cuba macam2 jenis produk..semuanya yang menjanjikan wajah cerah berseri dalam masa 2-3 minggu..tapi aku macam tu jugak..habis duit aku untuk beli produk2 tu..dah beli pencuci muka, kena beli toner,krim siang, krim malam, jel pngelupasan, krim kecantikan & dll..sebulan habis, minggu depan beli lagi..x cerah berseri pun..



akhirnya mama aku kenalkan aku dengan produk AURA MAYA....ramai yang x tau ni produk apa..ia juga produk kecantikan..ada sabun, krim siang & krim malam..tidak dijual merata-rata..mungkin untuk menjaga reputasi kualiti produk tersebut kot..aku pun x tau..



ORIGANAL


PLUS VITAMIN C


Alhamdulillah..dalam masa 2 minggu sudah ada effect kat muka aku..effect positif..sel-sel kulit mati mula keluar..muka aku jadi mengelupas..aku terus pakai produk tu..akhirnya aku dapat wajah yang "baru"..


harga produk ni RM150..mahal?..x la..sebab pencuci muka dia aku pakai boleh tahan lebih kurang 3 bulan..dengan kesan yang memuaskan, aku rasa ia lebih jimat daripada aku beli 1 jenis produk yang ada macam2 barang2 sampingan dia setiap bulan..


JANGAN salah paham....aku post ni bukan nak belagak..tapi untuk share ngan korang semua okey~~..untuk kawan-kawan, korang boleh contact aku untuk dapatkan produk ni..

so aku x ambil untung apa2..just nak semua orang dapat apa yang aku telah miliki..


TAPI BUKAN ARIEF RUDINI..DIA X BOLEH DIKONGSI..HEHE






P/S: WALAUPUN ADA GAMBAR YANG TELAH DI EDIT, TAPI TIDAK MAMPU UNTUK MENYEMBUNYIKAN KESURAMAN KULIT MUKA AKU YANG DULU..DAN GAMBAR YANG TERBARU, X EDIT PUN X PE~~~








6 comments:

  1. nak cubelah nanti.. tunggu duit banyakkk.. =P

    ReplyDelete
  2. (^_^) ..klau nak beli nanti, angah boleh tolong belikan..juz nak mmbantu..

    ReplyDelete
  3. Angah..nak jugak...hehe wawa mzms :)
    mesej no angah kt fbook eh.tq! :p

    ReplyDelete
  4. produk ni mmg memutihkn ek?? bkn yg sementara mcm pkai krim2..bb krim, foundation, etc?? klu kekal putih, berminat gak nk try..sy pn dh try mcm2 produk tp x hilang2 pn belang nye..
    xda outlet dia ke?? klu lps dh abis blaja nk bli kat mane nti?? huhu..

    ReplyDelete
  5. @miejanope.. (^_^) ..sabun tu fungsi die utk tanggalkn sel2 kulit mati..krim tu juz protect from uv light..krim mlm tu utk btulkn struktur kulit..so bnd ni bukan sprti krim2 pemutih yg lain..produk ni set rawatan muka yg mencerah dn membersihkan muka..

    ReplyDelete